Yhteystiedot

Keikkapyynnöt

Musiikkiteatteri NYT on monipuolinen teatteriryhmä, joka tuottaa esityksiä Suomen laajuisesti.

Ryhmämme jäsenet ovat teatterialan multitalentteja, jotka laulavat, näyttelevät ja tanssivat tiensä yleisön kuin yleisön sydämiin.

Olemme valmistaneet kaksi kokoillan teatteriesitystä, joita esitämme mielellämme tilauksesta. Ryhmämme ohjelmistossa on myös muita ohjelmakokonaisuuksia, jotka sopivat mainiosti niin pieniin syntymäpäiväjuhliin kuin vaikkapa isoihin firman bileisiinkin. Kokonaisuuksien lisäksi myös yksittäisen laulajan tai vaikkapa trubaduurimaisen viihdyttäjän tilaaminen on mahdollista kauttamme. Musiikkiteatteri NYT sopii kaikkiin tilaisuuksiin!

Ota yhteyttä meihin oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Keskustellaan yhdessä, millainen ohjelma sopisi juuri sinun tarpeisiisi.

 

Yhteistyöproduktiot

NYT on yhteisöllinen ryhmä, joka tukee vahvasti yhteistyön tekemistä kulttuurialan toimijoiden välillä. Toisaalta alallakaan ei ole niin merkitystä; yhteistyö kiinnostaa meitä joka tapauksessa!

Ryhmämme jäsenistöstä löytyy ammattitaitoa niin laulun, näyttelijäntyön ja tanssin kuin säveltämisen, sanoittamisen, käsikirjoittamisen ja kulttuurituotannonkin alueilta. Luovina tekijöinä me koemme, että vain taivas on rajana, kun kaksi inspiroitunutta tahoa tekee tinkimätöntä yhteistyötä keskenään.

Ota yhteyttä meihin oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Suunnitellaan kiinnostava yhteistyöhanke yhdessä.

 

Oheistuotteet

Kiinnostaako Musiikkiteatteri NYTin Photo Sapiens -levy? Käy tilaamassa oma levysi täältä.

 

☎ yhteystiedot

| +358 40 086 1961 |
musiikkiteatterinyt@gmail.com

Voitte ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Vastaamme yhteydenottoonne mahdollisimman pian.

Nimi *
Nimi