Silmiä kutittaa ja nenä vuotaa

OPUSDEUS-00193-2.jpg

Taas se pääsi yllättämään. Nimittäin kevään allergiat. Nuorempana en ollut millekään allerginen, mutta viime vuosina olen joka kevät joutunut lähtemään silmät turvonneina apteekkiin shoppailemaan. Siellä sitten tuumaillaan farmaseutin kanssa, että ostaakko Cetiriziniä, joka mahdollisesti väsyttää vai Telfastia, jonka ei pitäisi väsyttää, mutta maksaa maltaita. Ostan Cetiriziniä, siihen kylkeen silmätippoja ja Carmolis -pastilleja, joita ilman en poistu apteekista. 

Carmolis -pastilli, tuo laulajan ja näyttelijän paras ystävä. Sen voimakas vaikutus tuntuu heti, kun sitä alkaa imeskelemään, hengitys raikastuu ja ääni alkaa kuulostamaan taivaalliselta. Allergiaan sillä ei valitettavasti ole mitään vaikutusta. Olen ihmetellyt miksei näitä ihmepastilleja myydä ruokakaupoissa? Itse en ole ainakaan törmännyt. Toisaalta siinä tapauksessa olisin koko ajan pastilli suussa ja hikoilisin Carmolisöljyä 24/7. Tiedänkin muutaman kollegan, joka on ihan koukussa niihin. Rankka meininki. 

NYT:in kanssa ollaan valmisteltu Eeva Kontun johdolla kolmatta Suomalaisen Musiikkiteatterin Klubia, johon on enää alle kaksi viikkoa. Kannattaa laittaa kalenteriin tiistai 16.4., sillä jälleen kerran on kovia biisejä tulossa. Omaan makuun ehkä parhaimmat kappaleet tähän astisista Klubeista ja kuullaan siellä myös muutama sävellys meidän rakkaasta Photo Sapiensistakin. 

Lisäksi facesivuillemme tuli 1000 tykkäystä täyteen pienen arvonnan siivittämänä ja kansikuvaksi vaihtui mystiset silmät 290419 numerosarjan kera. Elämme jänniä aikoja! Silmistä ja jännistä ajoista tulikin mieleen, että on silmätippojen aika. 

Pysykää kuulolla ja nähdään 16.4. Kapsäkissä!

- Petri

Musiikkiteatteri NYT