Mä tarviin sua -musiikkivideo

Photo Sapiens -levyn valmistuttua Musiikkiteatteri NYT päätti valmistaa teatterillisen musiikkivideon levyltä löytyvästä "Mä tarviin sua" -kappaleesta. Video sai taloudellista tukea Lahden Kaupungilta ja se kuvattiin Lahden Kaupunginteatterilla yhden päivän aikana heinäkuussa 2018. Videon kuvasi & editoi Petrus Kähkönen ja sen valosuunnittelusta vastasi Tiina Hauta-aho.

Photo Sapiens -esityksen traileri (original)

Musiikkiteatteri NYTin ensimmäinen videojulkaisu, jolla esiteltiin Photo Sapiens -esitystä. Video on kuvattu Lahden kaupunginteatterin Aino-näyttämöllä. Kuvaajana toimi Joonas Purastie, musiikin äänityksestä vastasi Petteri Hautala ja videon leikkasi & editoi Petri Knuuttila.

Urban Serenade (esityksestä Photo Sapiens)

Videolla nähdään ja kuullaan yhden kohtauksen mittainen ote NYTin Photo Sapiens -esityksestä. Tämän nettideitti-kohtauksen on säveltänyt ja sanoittanut Sini Koivuniemi. Videon on kuvannut Antti Rautava, ja se on taltioitu 12.10.2017 Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä.

 

Vain Jouluelämää -traileri (Lahden Kaupunginteatteri)

Musiikkiteatteri NYTin toinen esitys, Vain Jouluelämää, nähtiin ensikerran mikkeliläisessä Frans & Michelle -ravintolassa, minkä lisäksi esitys sai teatterillisen ensi-iltansa Lahden kaupunginteatterilla marraskussa 2017. Videolla kuullaan pätkä esityksen avausbiisistä "150 päivää jouluun", jonka on säveltänyt ja sanoittanut Panu Kangas. Musiikin äänityksestä vastasi Jukka Vierimaa ja videon editoinnista Petri Knuuttila.