opusdeusjulisteilmanenskaa.jpg

Opus Deus - Kuinka tulla jumalaksi

Kaija on parikymppinen nuori nainen, joka etsii suuntaa elämälleen aikuisuuden kynnyksellä. Hän rakastaa lukemista, pitää mitätöntä suosiota nauttivaa kirja-aiheista videoblogia ja viettää illat poikaystävänsä Jukan kanssa elokuvien maailmaan uppoutuneena. Vaikka Kaija onkin ihan tyytyväinen elämäänsä, jotain tuntuu silti puuttuvan.

Yllättäen Kaija saa vastauksen ongelmaansa, kun hän tilaa internetistä self help -oppaan, jollaista ei ole ennen nähnyt: Opus Deus – Kuinka tulla jumalaksi. Kirja lupaa omistajalleen helpon ja nopean reitin unelmien täyttymykseen, täydellisen menestyksekkääseen elämään, kunhan lukija vain seuraa oppaan yksinkertaisia ohjeita. Suurista lupauksista innostunut Kaija päättää tarttua tilaisuuteen ja lähteä matkalle kohti menestystä ja ikuista onnea. Mutta mitä on menestys ja sen vaatimukset?

Riipaisevan hauska ja mukaansatempaava Opus Deus -musikaali tarjoaa ajankohtaisen teatterielämyksen katsojilleen. Esityksessä pohditaan menestymisen, itsekeskeisyyden ja täydellisyyden tavoittelun teemoja, sekä etsitään vastausta meitä kaikkia kiinnostavaan kysymykseen: mikä tekee elämästä merkityksellistä.

Sävellys, sanoitus, sovitus & käsikirjoitus: Musiikkiteatteri NYT

Ensi-ilta: 29.10.2019 (Lahden kaupunginteatteri, Eero-näyttämö)