Joulu lähenee... NYT hommiin!

 
tytöt istuu käsikirjoitus kädessä Hermannin Diakoniatalolla Musiikkiteatteri NYT Vain Jouluelämää harjoitus

Käynnistimme tällä viikolla lämmitysharjoitukset Vain Jouluelämää -esityksen tiimoilta. Onpa hauskaa palata taas vanhan tutun äärelle!

Meille on muodostunut vahva yhteistyökumppanuus Hermannin Diakoniatalon kanssa, jossa olemme harjoitelleet jo ryhmämme alkuaikoina ahkerasti. Yhteistyö mahdollistaa meille intensiivisen harjoittelun loistavissa tiloissa, iso kiitos Hermannin porukalle =)

Emme aio ainoastaan lämmittää Vain Jouluelämää -esitystä; aiomme myös uudistaa sitä. Luvassa on entistä tiukempaa dialogia ja runsaasti lisää koreografiaa jouluhahmojen Vain elämää -formaatin mausteeksi. Ei kuitenkaan syytä huoleen: esityksen hahmot, juoni ja formaatti pysyvät samana. Viime vuonna esitystä fanittaneet voivat siis huoletta tulla virkistämään muistojaan Vain Jouluelämään pariin =)

Ensikertalaiset ja tosifanit voivat suunnata saappaansa samaan osoitteeseen: Musiikkiteatteri NYT ja Vain Jouluelämää nähdään Helsingissä, Musiikkiteatteri Kapsäkissä 21.12. ja 22.12.!

P.S. Liput esitykseen voit hankkia täältä =)

 
Musiikkiteatteri NYT