Kohti Joulua ja sen yli!

20117060_299665893842054_1241857822419641285_o.jpg

Anni täällä moi!

On marraskuu ja NYTtiläiset painaa duunia tällä hetkellä vähintään yhtä täysillä kuin tontut Korvatunturilla. Meillä on nimittäin monta rautaa tulessa ja poltetaan joulukynttilää kaikista mahdollisista päistä. Mutta ei kuitenkaan olla vielä burn outin partaalla! No mitä kaikkea me treenataan?

Me valmistaudutaan ENSI TIISTAIN 20.11. keikkaan Kapsäkissä Helsingissä klo 20. Siellä vedetään biisejä Photo Sapiensista ja vähän myös Vain Jouluelämää -maistiaisia luvassa! Tule kuuntelemaan ja moikkaamaan meitä, ja ostamaan meidän levy, jos sulla ei sitä vielä jostain ihmeen syystä ole. Siinä on sulle myös aivan loistava joululahjaidea!

Me valmistaudutaan Vain Jouluelämää -esityksiin Lahden Pikkuteatterissa 13.12. klo 18 ja Kapsäkissä 21. ja 22.12. klo 19. Osta liput Helsingin esityksiin täältä, Lahden lippuvaraukset osoitteeseen musiikkiteatterinyt@gmail.com. Lupaan että luvassa on hauskoja, karmaisevia ja yllättäviä paljastuksia tutuista jouluhahmoista! Käy lukemassa myös mun fiiliksiä roolihahmostani Joulumuorista (sekä mun lapsuuden joulutraumoista) uusilta kotisivuiltani, täältä.

Me valmistaudutaan meidän seuraavan oman produktion luomiseen. Aloitettiin tällä viikolla tosissaan duuni, kun kauan kaivattu jäsenemme Petteri Hautala palasi takaisin NYTin kuvioihin fläppitaulun, tussien ja uusien ideoiden kanssa. Viisi tuntia hujahti ideoidessa ja sanonpa vaan, että tähtäin on korkealla! Luomistyö on alkanut suurella intohimolla ja noin vuoden päästä pääset näkemään lopputuloksen.

Jos nyt ajattelit pettyneenä, että joudut odottamaan vielä vuoden kuullaksesi meiltä jotain uutta, NIIN ET JOUDU! Nimittäin me valmistaudutaan vielä näiden lisäksi erääseen ihan uuteen formaattiin, jonka voit kokea jo ensi keväänä. Siitä tulee mahtavaa ja kerromme siitä PIAN!

Ihanaa marraskuuta, iloa (tai synkkää melankoliaa, sekin sopii) pimeisiin syysiltoihin. Muista polttaa kynttilöitä ja kuunnella joululauluja (tai jos joululaulut ei todellakaan innosta niin käy kuuntelemasta spotifystä meidän Photo Sapiens -levyä).

Rakkaudella, Anni

IMG_4340.JPG
Musiikkiteatteri NYT