NYT tuli apurahaa!

 
Musiikkiteatteri NYT apurahakuva
 

Meidän jengillä on ollut tänä keväänä poikkeuksellinen kunnia saada merkittäviä rahallisia avustuksia ryhmämme seuraavaa produktiota varten.

Ensin Suomen Kulttuurirahasto ilmoitti myöntävänsä ryhmällemme Kärkihanke-apurahan, joka on määrältään 20 000 euroa. Avustus on tarkoitettu "median valta-asemaa käsittelevän teatteriesityksen käsikirjoitus- ja sävellystyöhön". Käytännössä myönnetty työskentelyapuraha mahdollistaa ryhmällemme kahden kuukauden mittaisen jakson, jonka aikana pääsemme täyspäiväisesti käsikirjoittamaan ja säveltämään seuraavan esityksen taiteellista sisältöä! Jee! <3

Jotta taiteellisella sisällöllä olisi myös puitteet, Taiteen edistämiskeskus myönsi tulevalle produktiollemme 4000 euron kuluapurahan, jonka hyödynnämme mm. produktion lavastus- ja puvustuskustannuksiin. Ihan mahti juttu! =)

Kiitoksia tuhannesti Suomen Kulttuurirahasto ja Taiteen edistämiskeskus! Me lupaamme laittaa avustuksenne tehokkaaseen käyttöön ja luoda jotain täysin uutta Suomen teatterikentälle =)

Iso kiitos myös Panulle, joka väsäsi apurahahakemuksia yötä myöten tänä keväänä :D

Matias Koivuniemi