NYT Pesäkallion kesäteatterissa

Musiikkiteatteri NYT mukana Pesäkallion Kesäteatterin vuoden 2018 produktiossa Matka maailman ympäri 80 päivässä

Suomen kesä on teatterikulttuurin kulta-aikaa, kun sadat pienet ja suuret kesäteatterit aktivoituvat muutaman lämpimämmän (?) kuukauden ajaksi tarjoamaan viihdettä ja ohjelmaa kesälomalaisten vapaapäiviin. Myös NYT sai tilaisuuden kantaa kortensa kekoon ja tuoda Lahden alueelle omaa musiikkiteatteriosaamistaan, sillä Pesäkallion kesäteatteri tarjosi meille mahdollisuuden esiintyä kesän 2018 produktiossaan.

Yhteinen matkanteko kesti kolmen viikon harjoituskauden verran, ja reissun lopputuloksena syntyi vauhdikas kokoperheen musiikkiteatteriesitys Maailman ympäri 80 päivässä. Versio on hauskalla tavalla uniikki: esityksen ohjannut Satu Säävälä teki Vernen klassikkokirjasta uuden teatterisovituksen ja upotti tarinaan Suurlähettiläiden svengaavimmat hitit. Iso kiitos Pesäkalliolle, että saadaan olla mukana tekemässä Lahden kesän mahtavinta teatteripläjäystä! =)

Lisätietoa esityksestä täältä.

Liput esitykseen täältä.

Matias Koivuniemi