Ei levyä ilman musiikkivideota

 
Musiikkiteatteri NYT kuvaamassa musiikkivideota Mä tarviin sua -kappaleeseen Lahden Kaupunginteatterilla
 

Joku saattaa luulla, että NYTin oma toiminta pysähtyy kesäkuukausien ajaksi, varsinkin kun iso osa ryhmän jäsenistä on töissä Pesäkallion kesäteatterissa. Emme kuitenkaan malttaneet jäädä laakereillemme lepäämään, vaa päätimme, että jotainhan tässä on tehtävä!

Muistimme, että Photo Sapiens -levyn äänitysprosessin yhteydessä olimme keskustelleet mahdollisesta musiikkivideon kuvaamisesta. Ajatus oli meistä niin mainio, että päätimme toteuttaa sen heinäkuun kuumassa hurmoksessa.

Saimme jälleen mielettömän upeaa tukea Lahden kulttuurivaikuttajilta: Lahden kaupungin kulttuuritoimi tuki videoprojektiamme 1000 eurolla, ja Lahden kaupunginteatteri lainasi meille Eero-näyttämöään kuvauspaikaksi. Saimmepa houkuteltua projektiin mukaan myös helsinkiläisen näyttelijä/kuvaaja Petrus Kähkösen ja valosuunnittelija Tiina Hauta-ahon, jotka täydensivät ryhmäämme rautaisella ammattitaidollaan.

"Mä tarviin sua" -musiikkivideo julkaistaan HYVIN PIAN! Pysykää kuulolla :)

Matias Koivuniemi