NYT ensi kertaa Länsi-Suomen teatterilavoille

Musiikkiteatteri NYT Porin teatterin Pienelle näyttämölle Photo Sapiens -esityksellään
 

Vierailumme Pesäkallion kesäteatterissa on nyt ohi, kiitoksia tuhannesti aivan ihastuttavalle Pesäkallion porukalle! Oli hauskaa viettää kesää yhdessä kanssanne =)

Kesäkauden jälkeen on taas mukavaa palata omien tuotantojemme pariin, joiden osalta syksy alkaakin rytinällä: Photo Sapiens nähdään nimittäin Lainsuojattomat-teatterifestivaaleilla 9.9. klo 16.30! Ämpärishow esitetään osana festivaalin ohjelmistoa Porin teatterin Pienellä näyttämöllä, joten vierailu on samalla meidän ensimmäinen kertamme sekä Lainsuojattomilla että Porin teatterissa. Kiitoksia kumpaisellekin luottamuksesta ryhmäämme kohtaan, te ette tule pettymään! =)

Lippuja Lainsuojattomat-festivaalin esitykseen voit käydä ostamassa täältä.

Entä miten syksy jatkuu Lainsuojattomien jälkeen?

Photo Sapiensin osalta syksy pitää sisällään myös musiikkipainotteisia ravintola-keikkoja, joista tiedotamme teitä myöhemmin. Vain Jouluelämää palaa Suomen kulttuurielämään jälleen pikkujoulukaudella, jolloin esityksen voi nähdä joko Kapsäkki-teatterissa Helsingissä tai show & dinner -kokonaisuutena lahtelaisessa Liike- ja Yrityskeskus Korissa. Lisätietoja kaikista syksyn tapahtumista saat täältä.

 
Musiikkiteatteri NYT