Syyskuulumisia: NYTtiläiset vierailemassa pitkin Suomea

 
The Sound of Music My Fair Lady Musta Saara NYT vierailee

Syksyn alku on NYTin toiminnan kannalta usein muuhun vuoteen nähden rauhallisempaa, sillä meidän näyttelijäkaartimme vierailee näihin aikoihin tyypillisesti muissa Suomen teattereissa. Tänä syksynä NYTin tyyppejä voi nähdä monipuolisesti erilaisissa teatteriesityksissä, joista löytyy sekä klassikoita että uusi kantaesityskin.

Anni johdattelee lahtelaisen yleisön alppitunnelmiin musikaalissa The Sound of Music, joka pyörähtää käyntiin Lahden kaupunginteatterilla 1.9. Anni näyttelee esityksessä Marian roolin, joka on teoksen huippuihana pääosa. Lisätietoja esityksestä löydät täältä.

Petteri hurmaa Kouvolan elegantisti My Fair Lady -musikaalissa, joka saa ensi-iltansa Kouvolan teatterissa 7.9. Petteri pääsee esittämään huumorintäyteisessä klassikossa mm. Freddy Eynsford-Hillin ja Zoltan Karpathyn roolit. Lisätietoja esityksestä löydät täältä.

Kansallisteatteri tarjoaa suomalaiseen teatterisyksyyn harvinaista herkkua, kun Pirkko Saision käsikirjoittama ja Jussi Tuurnan säveltämä Musta Saara saa ensi-iltansa 12.9. Kyseinen kantaesitys avaa uusia näkökulmia Euroopan poliittiseen liikehdintään ja oikeistopopulismin vahvaan nousuun. Humoristisen synkässä Mustassa Saarassa on mukana myös NYTin edustusta, sillä Linda, Petri ja Panu ovat mukana esityksen näyttelijävahvuudessa. Lisätietoja esityksestä löydät täältä.

Tässäpä jo useampi loistava teatteritärppi alkavan syksyn kulttuuririentoihin. Tervetuloa katsomaan, kuinka NYTtiläiset pärjäävät vierailijan roolissa =)

 
Musiikkiteatteri NYT