Huhheijjaa, hirmusti hellettä heinäkuussa!

Terve vaan kaikille! =)

Hellettä pukkaa harvase viikko, joten eipä ole tänäkään kesänä tarvinnut säistä valitella!
... paitsi tietty, että ”hemmetti, kun on kuuma!”. Meidän kerrostalokämpässä on ainakin ollut jo toukokuun lopulta asti niin polttava pätsi, että ulos on ollut pakko paeta joka käänteessä, keinolla millä hyvänsä. Onneksi mulla on kesäseurana vauhdikas kaksivuotias, joka ulkoiluttaa isiä leikkipuistoissa ja uimarannoilla 2-3 kertaa joka päivä =)

Lisäksi kesätunnelmaa luo tietty myös jalkapalloharrastus, jonka kulta-aika osuu kesäkuukausille; harrastesarjat ja -turnaukset pyörivät aktiivisesti, eikä pelikavereitakaan tarvitse lähikenttiä kauempaa metsästellä. Ai että, kyllä kesä on hienoa aikaa!

Ja hienoa aikaahan se on ollut myös Musiikkiteatteri NYTille. Lomailun ohessa me ollaan tehty varovaisia valmisteluja uuden kantaesityksen julkaisua varten... JÄNNÄÄ!!! Sopimus ensi-illasta yhteistyöteatterin kanssa tehtiin toukokuussa. Promokuvat julistetta varten napsittiin kesäkuussa, juuri ennen lomakauden alkua. Esityksen julkistus on... no, jätetään tämä tieto vielä mukavan kutkuttelevasti kaikkien arvailtavaksi =)

Sen voin kuitenkin paljastaa, että esityksen taiteellinen sisältö on jo hyvin pitkälti olemassa... ja esityksestähän tulee tietty äärimmäisen upea musiikkiteatteripläjäys. Meillä on syksyllä vielä mukavasti aikaa hioa ideoitamme eteenpäin, ennen kuin esityksen ensi-ilta koittaa keväällä 2023.

Ai niin, ja kyllähän me ehdittiin heinäkuun lopulla osallistua myös Suomen ensimmäisille Musiikkiteatterifestivaaleille, jotka järjestettiin Musiikkiteatteri Kapsäkissä! NYT tarjosi festariohjelmistoon kaksi iltaklubia, joissa esitimme Suomalaisen musiikkiteatterin klubi -konseptin ohjelmistosta tuttuja biisejä; eli siis kotimaisten musiikkiteatterisävellysten helmiä. Meillä oli aivan ÄLYTTÖMÄN kivat klubifiilikset, ja myös keikkojen yleisöt tuntuivat nauttivan kuulemastaan.

Tästä onkin hyvä jatkaa kohti syksyä, jolloin luvassa saattaa olla enemmänkin SMK-keikkoja... kannattaa pysyä kuulolla =)

Mutta nyt nautitaan vielä kesän lämmöstä ennen syksyn vauhdikkaita rientoja. Ihanaa, aurinkoista kesäfiilistä kaikille toivottelee,

Panu =)

Musiikkiteatteri NYT