Kesäkuulumiset

Kevät on edennyt nopeasti ja kevään workshopeissa saatiin paljon aikaiseksi ja tuleva teoksemme valmistuu jo kovaa vauhtia. Seuraavaksi on kuitenkin vuorossa pientä kesälomaa (Jee!!). Palaamme takaisin sorvin ääreen jo osittain heinäkuussa ja syyskuussa harjoitukset jatkuvat.

Liityin Nyttiin viime syksynä ja olen ollut siitä lähtien mukana työstämässä uutta suomalaista musiikkiteatteria. Workshoppaus on ollut minulle myös uusi tuttavuus ja olen kokenut sen hyvin inspiroivana ja innostavana kokemuksena. Yhdessä työskenteleminen ja ideointi on hedelmällistä ja yleensä hyvin tuottavaa. Käsikirjoitus alkaa olla valmis ja toukokuun lopussa meillä oli musapalaveri kapellimestarimme Ville Myllykosken kanssa, jolle luovutimme säveltämämme biisit sovittamista varten.

Valmistun myös tänä keväänä Tamkin musiikkiteatterilinjalta ja on mahtavaa päästä viimeinkin työelämään. On myös ihanaa huomata kuuluvansa työryhmään, jonka kanssa pääsee luomaan uutta oman ammattilaiseksi siirtymisen kynnyksellä. Odotan siis innolla syksyä ja tulevaa harjoituskautta.

Mutta nyt nautitaan kaikki kesästä!

T. Väinö

Musiikkiteatteri NYT