Kohti valoa

Hyvää vuotta 2022! Uskomatonta miten nopeasti vuosi 2021 vierähti. Pitkä pimeä vuodenaika alkaa jäämään taakse ja valon määrä alkaa iloksemme lisääntyä päivä päivältä!


Vuoden 2022 alku on ollut toimintaa täynnä. Keskityimme tammikuussa musiikin säveltämiseen toden teolla ja järjestimme useita co-writing sessioita. Keräännyimme NYTin porukalla yhteen ja jokainen toi omia biisiaihioitaan yhteiseen tarkasteluun. Hyvin nopeasti aihioista syntyikin jo kokonaisia musikaalikappaleita! Tällä hetkellä NYTin jäsenet viimeistelevät kappaleita kukin omilla tahoillaan. Myös käsikirjoituksemme on aivan viimeisiä silauksia vaille valmis. Lisäksi dokumenttielokuva Armotonta menoa-hoivatyön lauluja, jossa NYTin porukka oli viime vuonna laulamassa, voitti Docpointin kotimaisen kilpailun pääpalkinnon sekä yleisöpalkinnon! Onnea kaikille elokuvan tekijöille!


Eräs suuri askel, jonka yhdistyksemme otti tänä vuonna, on kannatusjäsentoiminnan aloitus! Mikäli uuden musiikkiteatterin tukeminen on lähellä sydäntä, nettisivuiltamme löytyy infoa kohdasta ”kannatusjäsenyys” kannatusjäseneksi ryhtymisestä. 


Kaksi edellistä vuotta ovat olleet kulttuurialalle raskaita koronan takia. Tällä hetkellä tilanne alkaa kuitenkin näyttää lupaavalta ja rajoituksia on alettu purkamaan. NYT uskookin vakaasti, että pahin on nyt takana ja esitystoiminta saa jatkua tästä eteenpäin normaalisti!


Vuosi 2022 tuokoon valon jälleen mukanaan!


T. Taru

Musiikkiteatteri NYT