Helinää helskettä

Joulukuu on täällä! Mitä ihmettä?


Viime kuukausi oli niin hässäkkää NYTin riveissä, että syksykin humahti talveksi melkein huomaamatta. Valkoinen maa piristää kyllä mieltä, pakkanen kipristää nenän pieltä ja jouluruuat jo vähän kutittelee kieltä. Kappas JOULURUNO! Mutta mitäs NYTille kuuluu, muuta kuin riimejä?

Olemme ahkeroineet produktiomme parissa kuin tontut konsanaan tietenkin! Käsikirjoitus tarkentuu kovaa vauhtia, biisejä pukkaa ja workshopatessa kokonaisuus alkaa hiljalleen hahmottua. Parasta on ollut tietenkin yhdessä tekeminen. Kun monta luovaa mieltä isketään yhteen, syntyy aina jotain uutta, jotain sellaista mitä yksin pakertaessa ei keksisi! Nyt yritämmekin aurata kalentereistamme lisää yhteistä musisointiaikaa, jotta musiikillinen maailma saisi kasvaa koko mahtiinsa!

Produktion lisäksi jokainen meistä on tonttuillut yhdessä ja omillaan. NYTtiläisiä on voinut bongailla teatterilavoilta esiintymästä, koulujen saleista pähkäilemästä ja läppäreiden takaa luomasta uutta. Myös Teakilla nähtiin pieni NYTin side-demo, kun Suski ja Petri näyttelivät Elävä kohtaus -kurssilla Elliä ja Jussia. Miehen kylkiluusta kohtaus vietiin ensin lavalle, sitten kameran eteen, NYTin lippu liehuen!

Lisäksi NYTtiläisiä on ollut laulamassa lauluja Armotonta menoa -elokuvaan ja keikallakin on käyty Hermannin diakoniatalolla. Kaikenlaista on ehditty! Nyt puistellen lumia päältämme, rauhoitumme pian joululomalle, mutta sitä ennen vielä yksi workshop ja ehkäpä vähän glögiä sen päätteeksi!

Ihanaa joulun odottelua toivottaa Musiikkiteatteri NYT - ja myös NYTin oma joulukalenteri! Käys katsomassa instastooreista ihania muistoja ja muistele kanssamme ikimuistoisia hahmoja!

T. Suski

Musiikkiteatteri NYT